schietsport glock ar15 fal sig schieten schutter jacht jager 1911 cursus dynamisch hk s&w

  • geplaatst: 23 maart 2024 17:39
  • Loopt af: 151 dagen, 1 uur
  • Aangeboden of gezocht: Aangeboden
  • Status: Nieuw
  • Plaats: België
  • Land: België
  • Ophalen of verzenden: Ophalen
  • Prijs: € 1,00

Omschrijving

Wij zijn de grootste (vuur)wapengroep voor sportschutters van de BeNeLux, en tevens de enige officiële firma in de BeNeLux met een door de belgische ministerie van sport erkende opgeleidde ISSF schietsportmonitor.
Wil je kennismaken met de schietsport? Denk je dat het moeilijk is in België om aan sportschieten te beginnen? Niets is minder waar.
Het proces om aan deze sport te beginnen is in bepaalde etappes uitgestippeld bij de belgische schietsportfederaties.
Maar je kan al na 2 weken, na het ontvangen van de voorlopige sportschutterslicentie die je bekomt door wat basis papierwerk, aan de slag in de schietclub. En je bent vertrokken!
Je kan steeds bij ons terecht voor tekst en uitleg en begeleiding hieromtrent.
Wij zijn actief in 9 belgische schietverenigingen en bieden als enige in de BeNeLux een hele reeks van interessante cursussen en workshops aan voor sportschutters om zichzelf te laten verbeteren in de schietsport.
Of je nu jong of oud bent, net begonnen of al 30 jaar schutter,… wij zijn er zeker van dat we je kunnen verbazen met onze kennis en kunde.
Wij zijn gespecialiseerd in de olympische disciplines en hun bijhorende houdingen en eveneens vooruitstrevend in Long Range Shooting, herladen, schietvakanties en Dynamic Shooting.
We voorzien de sportschutters een hele reeks van onderhoudsworkshops en wapenmakerscursussen gegeven door gecertificeerde veldexperts. Workshops “CECC Stop The Bleed” geven een extra verantwoordelijkheidsgevoel aan onze schuutters.
Wij zijn uniek in wat we doen in de BeNeLux.

Stuur een bericht voor meer informatie.

Advertentie ID: 66965ff05d2e8a38

Je online identiteit beschermen?
Met de voordelige en snelle VPN van Surfshark kun je jezelf beschermen tegen gegevensdiefstal, tracking, toezicht en commerciële targeting.
Kijk hier voor meer info!

Tegenwoordig is een VPN een absolute must-have voor smartphones, laptops, tablets en desktop pc's! Als je via onze link een VPN afneemt bij Surfshark steun je Vuurwapenadvertenties.nl ook voor een heel klein deel en het kost je niets extra!