Informatie

Over ons

Vuurwapenadvertenties.nl is een non-profit samenwerkingsverband van sportschutters, wapenhandelaars en wapenverzamelaars en is tot stand gekomen voor en door liefhebbers van de schietsport, militaria en surplus.

Ons doel is u de mogelijkheid te geven om gratis te kunnen adverteren. Er zijn dan ook geen kosten verbonden aan het plaatsen van een advertentie.

Informatie over het kopen en verkopen van wapens

Vuurwapen Advertenties helpt u graag met het kopen en verkopen van legale wapens en toebehoren. Of het nu een vuurwapen is of een deco wapen voor aan de muur, historische- en antieke wapens, blanke wapens, schietsport toebehoren of militaria, u kunt het hier zoeken en vinden. Klik ook eens op de Trefwoorden, de ‘tags’, en u vindt misschien wel wat u zoekt.

Bekijk het aanbod in de overzichtelijke rubrieken of zoek direct in het aanbod van wapen en vuurwapen advertenties.

Het aanbieden en aanschaffen van wapens is uiteraard uitsluitend toegestaan als u zich aan de wet houdt en u alleen legale zaken aanbiedt of koopt. Politie en Justitie kijkt met u mee.

Heeft u iets interesants gevonden?

Reageer op de advertentie door aan de rechterkant van de advertentie op de tab ‘Reageer’ te klikken. Zo kunt u de adverteerder bereiken.

Handige informatie & links

Om u te ondersteunen bij het kopen en verkopen van legale zaken hebben wij een aantal links voor u verzameld die u op deze pagina kunt raadplegen.

Vuurwapen Advertenties

Wettelijke regels

Forum

Informatie

Aanvraag en verlenging van een wapenverlof (downloads)