Nieuws

20-01-2015

Nieuw in Nederland! Vuurwapenadvertenties.nl – Een tweedehands wapenmarkt waar de sportschutter en wapenverzamelaar gebruikte wapens en toebehoren kan kopen, een wapen kan verkopen of misschien wel een wapen kan ruilen.

Sinds begin januari 2015 is op initiatief van een aantal enthousiaste sportschutters een nieuwe marktplaats wapenadvertentie site ontwikkeld speciaal voor sportschutters, wapenverzamelaars en wapenhandelaars die een wapen willen verkopen of op zoek zijn naar een wapen.


Het aanbieden van een wapen en toebehoren is kosteloos, er zijn geen kosten verbonden aan het plaatsen van een wapenadvertentie. Gratis? Ja, het is en blijft gratis!

Kortom, de wapenadvertenties zijn gratis aan te bieden door particulieren en wapenhandelaars. Zo proberen wij het legale wapenaanbod te verenigen op één plaats voor iedereen die een redelijk belang heeft in de schietsport en de wapenhandel.

Uiteraard worden de wapenverzamelaars niet vergeten. Het is mogelijk om allerlei wapens en toebehoren aan te bieden, van Militaria uit de eerste en tweede Wereld Oorlog tot historische zwartkruit wapens en toebehoren.

En Airsoft dan? Airsoft is toch redelijk nieuw op de Nederlandse markt maar niet te min kunt u op Vuurwapenadvertenties.nl ook diverse Airsoft apparaten of toebehoren aanbieden.

Neem dus een kijkje in de diverse rubrieken en vind vast iets wat u zoekt of wat u wilt aanbieden.

Wie weet zit er een wapen bij die u zoekt?

www.vuurwapenadvertenties.nl