P90 ruger 10/22

  • geplaatst: 21 maart 2024 14:40
  • Loopt af: 148 dagen, 22 uren
  • Aangeboden of gezocht: Aangeboden
  • Status: Gebruikt
  • Plaats: Spijkenisse
  • Land: Nederland
  • Ophalen of verzenden: Ophalen
  • Prijs: € 600,00

Omschrijving

Te koop aangeboden P90 ruger 10/22 kit:

Deze P90 replica bestaat uit een HTA P90 kit en een Ruger 10/22.

Door dit ontwerp transformeer je de Ruger 10/22 naar een superieure bullpup. Doordat de looplengte behouden blijft wordt dit een kort maar accuraat wapen!
Doelen ver of dichtbij, dit wapen kan alles hebben.
Het bijgeleverde Tictac pakket bestaat uit verbeterde charging handles, picatinny rails aan de zijkant voor bijvoorbeeld verlichting of laser….  De verlengde magazijn uitwerper die er ook bij zit is zeker handig!

Er zitten 2 magazijnen bij.

De looks en handling zijn 1 op 1 gelijk aan de originele P90. Ben je een fan van moderne wapens maar heb je geen zin in hoge wapen en/of munitiekosten dan is dit het wapen voor jou!
Hiernaast blijft de Ruger natuurlijk een super platform om mee verder te gaan. Je kunt hier eindeloos accessoires voor krijgen en is super betrouwbaar. Neem je bv een andere kolf dan is het weer een heel ander wapen.
De gebruikte Ruger is prima, niet kapot te krijgen en je krijgt er ook een hoop reserve onderdelen bij. Bestaande uit bolts/firing pins noem maar op!

De ruger staat natuurlijk bekend om zijn betrouwbare karakter. Vreet alle soorten munitie met plezier!

Voor 600 euro mag deze zeer unieke kit van eigenaar wisselen.

Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen.

https://youtu.be/vMSoBt8Hg9o?si=R1ObWdGPTnu6KoCV

  

475 keer bekeken, 6 vandaag

  

Advertentie ID: 65065fc387e3d1e3

Je online identiteit beschermen?
Met de voordelige en snelle VPN van Surfshark kun je jezelf beschermen tegen gegevensdiefstal, tracking, toezicht en commerciële targeting.
Kijk hier voor meer info!

Tegenwoordig is een VPN een absolute must-have voor smartphones, laptops, tablets en desktop pc's! Als je via onze link een VPN afneemt bij Surfshark steun je Vuurwapenadvertenties.nl ook voor een heel klein deel en het kost je niets extra!