Howa M1500 grendelgeweer gemonteerd op een tactisch HCR chassis in het kaliber .308 Win

  • geplaatst: 7 maart 2024 21:07
  • Loopt af: 135 dagen, 4 uren
  • Aangeboden of gezocht: Aangeboden
  • Status: Gebruikt
  • Plaats: Tilburg
  • Land: Nederland
  • Ophalen of verzenden: Ophalen
  • Prijs: € 2.200,00

Omschrijving

Howa Blued Varmint met een fluted loop in het kaliber .308 Win.

Dit kogelgeweer zit gemonteerd op een mooie Howa synthetische kolf HCR in het zwart met een AR gelijke Pistol grip.
Voorzien van een gehamerde 24″ precisieloop die geheel vrij gemonteerd zit zodat alle warmte door het vuren van het wapen direct via de fluted barrel weg kan. Met schroefdraad op de loopmonding waar nu een mondingsrem op gemonteerd zit van het Noorse merk Vertebrae. Hierdoor merk je nauwelijk wat van de terugslag en kan je heerlijk rustig puntjes melken. En verder zorgt de trekker die aangepast is door Pirosport voor een consequente, lichte en sleepvrije bediening. De handguard is voorzien van M-lok slots voor montage van accessoires (bipod e.d.). Tevens kan er boven op de loop een montage geplaatst worden di geschikt is voor een picatinnyrail.

Momenteel zit er een montage op voor een 30mm buis met een kijker van Hawke (RK Sidewinder FFP 6-24×56 SF 30mm).
Als Bipot is er momenteel een set gemonterd van het merk Harris (S-BRM).

Er zit ook een mooie flimmerband op gemonteerd die de mirage-werking tegen gaat, als gevolg van een warme loop na een aantal schoten. De band is aan ieder eind voorzien van een metalen plaat met een oog aan iedere kant en is afgemonteerd aan de mondingsrem.

Er zitten 2 magazijnen bij van elk 5 schots.

Deze volledige set is nu in zijn geheel te koop. Ik heb een richtprijs van rond de 2200 euro. Maar een goede bieding mag gedaan worden, maar houdt het netjes.

Wapen is nog in zeer goede staat, en er zijn zo’n 450 schoten mee gelost.

512 keer bekeken, 9 vandaag

  

Advertentie ID: 66165ea1e7065642

Je online identiteit beschermen?
Met de voordelige en snelle VPN van Surfshark kun je jezelf beschermen tegen gegevensdiefstal, tracking, toezicht en commerciële targeting.
Kijk hier voor meer info!

Tegenwoordig is een VPN een absolute must-have voor smartphones, laptops, tablets en desktop pc's! Als je via onze link een VPN afneemt bij Surfshark steun je Vuurwapenadvertenties.nl ook voor een heel klein deel en het kost je niets extra!