GERESERVEERD! Heckler & Koch P30SK 9×19

  • geplaatst: 29 maart 2019 15:36
  • Loopt af: 3 dagen, 17 uren
  • Aangeboden of gezocht: Aangeboden
  • Status: Gebruikt
  • Plaats: Arnhem
  • Land: Nederland
  • Ophalen of verzenden: Ophalen
  • Prijs: € 600,00

Omschrijving

GERESERVEERD! GERESERVEERD! GERESERVEERD!

Te koop: Heckler & Koch P30SK.

Altijd netjes mee omgegaan, koffertje heeft wat gebruikssporen maar voor de rest is alles zowel technisch als optisch zo goed als nieuw. Het wapen functioneert uitstekend (zoals verwacht van een H&K).
+/- 400 patronen mee verschoten (7 doosjes S&B plus nog een paar magazijnen van andere merken).
Komt met alle oorspronkelijke accessoires (greep-plaatjes, boekje, etc.).
Daarbij zitten er ook nog twee extra magazijnen bij voor een totaal van 4 (standaard komt het wapen met maar 1 of 2 magazijnen), deze zijn allemaal uitgerust met een magazine floorplate met extensie voor je pink waardoor het wapen prima met de volle hand vast te houden is (originele platte magazine floorplates zitten er ook nog bij).

Dit wapen staat bekend om zijn ergonomische grip, ideaal voor iemand met kleine handen zoals ik (wat de reden was dat ik het pistool destijds gekocht had) maar natuurlijk ook goed te gebruiken door iemand met normale handen, en met de verschillende greep-plaatjes is de greep-vorm makkelijk naar wens aan te passen.
Wapen is volledig ambidextrous dus ook door linkshandigen makkelijk te bedienen.

Ik heb het pistool iets meer dan een jaar geleden gekocht bij 3gun, originele bonnetjes/aankoopbon zitten er nog bij.
Reden van verkoop is dat het wapen me simpelweg niet echt ligt, ik ben veel meer een geweerschutter en heb niet veel tijd om GKP te trainen dus het wapen komt amper de kluis uit.

De totale nieuwprijs van het wapen met vier magazijnen en de extended magazine floorplates was 941 euro. Aangezien het wapen zo goed als nieuw is biedt ik het aan voor een VASTE prijs van 600 euro.

Proefschieten kan in Arnhem bij ASV de Roos op maandag en dinsdag avond.

Tientjes jagers en mensen zonder vuurwapenverlof: bespaar jezelf en mij de moeite en reageer niet, heeft geen zin, jullie mails gaan direct de prullenbak in.

     

358 keer bekeken, 4 vandaag

  

Advertentie ID: 6775c9e2d7e06b1e